Over ons

Een pragmatisch communicatiebureau met enorm veel ervaring in huis om vrijwel iedere relatie van dienst te kunnen zijn. Expert op het gebied van B2B marketing en communicatie en in het bijzonder de branches technologie, mobiliteit, (semi)overheid, energie, duurzaam/sustainability, innovatie, startup, regio promotie.

Eerlijk, loyaal, gedreven en klantgericht. Niet voor niets kiezen steeds meer relaties voor Fynt!

Fynt team

vinden en gevonden worden

Dennis Jak

Oprichter, strategie, content, pr

Leeft volgens het motto ‘wie goed doet, goed ontmoet’. Is een gevoelsmens en dat is meer dan handig in een vak als marketing en communicatie. 
Is een motivator en weet altijd weer opnieuw organisaties verder te brengen. 

Olivier Verhaar

Partner, strategie, content, pr

Door een scherpe analytische blik in staat snel en adequaat advies te geven. Echte teamplayer met veel gevoel voor sentimenten die binnen organisaties spelen. Groot hart voor B2B marketing en communicatie. 

Max van Veelen

Junior Copywriter

Max is een kei op het gebied van content creatie. Naast zijn studie bedrijfskunde op de universiteit werkt hij als copywriter bij Fynt. Met als specialisatie tech en innovatie. 

Marjolein Vernhout

Senior Graphic Designer

De vertaling van een vraag of idee naar een heldere en rake oplossing, dat is Marjolein haar kracht. Die oplossing kan een concept of een compleet uitgewerkt project zijn. Naast functionaliteit staan bij haar ontwerpen vindingrijkheid en originaliteit centraal. 

Steven Walker

Senior copywriter english

De wereld is een internationaal toneel waarbij de Engelse taal leading is. Steven is de absolute top op het gebied van native copywriting. Ga van steenkolen Engels naar volwassen wijze van communiceren die past bij jouw organisatie. 

Roelof Klop

Sounddesign en Audionabewerking

Fynt helpt ook bij het maken van Podcasts. En het is natuurlijk een must dat de audio perfect klinkt! Roelof is audiopro die ook met  engineers samenwerkt uit de VS. Eigenlijk is hij te groot voor ons kikkerlandje, maar gelukkig niet te groot voor Fynt:-)